Nye medlemmer

Vi træner onsdage 17.30 og søndage 09.30.
Mødested er fælleshuset i bunden af Filippavej ved flagstangen.

(I Vinterhalvåret køres på MTB onsdag kl. 17.00 og lørdag  09.30)

De fleste af vores medlemmer bor omkring Gammel Hasseris og Vestbyen, men alle er velkomne, både mænd og kvinder.
Det forventes, at man færdes i trafikken efter de gældende trafikregler og udviser agtpågivenhed.
Du skal selv sørge for slangeskift ifm. punkteringer undervejs på træningsturene – vi bistår gerne de første par gange.
Alle nuværende medlemmer kører på racercykel og en del på mountainbike om vinteren.

Det er et ufravigeligt krav, at du  ALTID  kører med cykelhjelm!!

Du er selvfølgelig velkommen til at køre med nogle gange inden indmeldelse.

Kontingentbetaling –  Indmeldelse – nye medlemmer.

For medlemmer er kontingentet 600,- kr. i 2020

Kontingentet for nye medlemmer er XXXX,- kr. i 2020 . I dette er inkluderet en klubdragt (bukser, trøje)

Kontingentet indbetales på klubbens kontonr. i Jyske Bank: 7836 000 12 29 871.

Send en mail til kasserer, Rasmus Kilt : rasmus@kilt.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende indmeldelse med mere.
Kontingentet indbetales på klubbens kontonr. i Jyske Bank: 7836 000 12 29 871.

Når du har betalt dit kontingent, skal du sende en mail til Peter Breum (breum1@outlook.dk) eller til Per Andersson (per@perandersson.dk) med dit navn, adresse og telefonnummer og fødselsdato.
Peter eller Per vil sende dig et brugernavn og en kode til “Medlemssiderne”.