Nye medlemmer

Vi træner onsdage 17.30 og søndage 09.30.
Mødested er Johannesmindevej 41, 9000 Aalborg  – vi deler klublokale med Rugby Klubben, Lynet.

(I Vinterhalvåret køres på MTB onsdag kl. 17.00 og lørdag  09.30)

De fleste af vores medlemmer bor omkring Gammel Hasseris og Vestbyen, men alle er velkomne, både mænd og kvinder.
Det forventes, at man færdes i trafikken efter de gældende trafikregler og udviser agtpågivenhed.
Du skal selv sørge for slangeskift ifm. punkteringer undervejs på træningsturene – vi bistår gerne de første par gange.
Alle nuværende medlemmer kører på racercykel og en del på mountainbike om vinteren.

Det er et ufravigeligt krav, at du  ALTID  kører med cykelhjelm!!

Du er selvfølgelig velkommen til at køre med nogle gange inden indmeldelse.

Kontingentbetaling –  Indmeldelse – nye medlemmer.

For medlemmer er kontingentet 600,- kr. i 2020

Kontingentet for nye medlemmer er 600,- kr  uden tøj og 1500-, kr med klubdragt  (bukser, trøje)

Send en mail til kasserer, Rasmus Kilt : rasmus@kilt.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende indmeldelse med mere.

Kontingentet indbetales på klubbens kontonr. i Sparekassen Vendsyssel 9070 1631035759

Når du har betalt dit kontingent, skal du sende en mail til Per Andersson (per@perandersson.dk) med dit navn, adresse og telefonnummer og fødselsdato.
Per vil sende dig et brugernavn og en kode til “Medlemssiderne”.

Vi anvender også ” Whatsapp” som meddelesesforum.
Skriv venligst i mailen til Per, om du har en Whatsapp-konto, eller om du skal have hjælp til at  oprette én.